Излез
    
    

Доколку сте член на ЗПГАМ, Ве молиме внимателно да го пополните овој формулар со потребните податоци. На крај притиснете на копчето „Прати“. Одкако ќе Ве упишеме, на Вашиот e-mail ќе добиете порака како потврда за тоа. Од тој момент ќе можете да се логирате и да го користите Порталот.

Податоците што доброволно ќе ги наведете нема да се употребат за ништо друго освен за потребите на овој Портал и нема да бидат дадени на трето лице или установа.

На Ваше барање веднаш ќе ги избришеме, како и да не сте ги дале.

ВЕ МОЛИМЕ ПОДАТОЦИТЕ ДА ГИ ВНЕСУВАТЕ НА КИРИЛИЦА, СО ИСКЛУЧОК НА ПОЛИЊАТА ЗА E-MAIL И ЗА WWW, КОИ МОРА ДА СЕ НА ЛАТИНИЦА.

ВАШИТЕ КОРИСНИЧКО ИМЕ И ЛОЗИНКА МОЖЕ ДА СЕ И НА КИРИЛИЦА И/ИЛИ НА ЛАТИНИЦА, НО НЕ ПОДОЛГИ ОД 12 КАРАКТЕРИ (ЗНАЦИ).

Полињата означени со * се задолжителни !!
 
Примател: Администратор

 

Наслов: Пријава на Корисничко име и Лозинка

 

Ваше име:*
Ваше презиме:*
Назив на ПЗУ:*
Адреса:*
Место:*
Ваш e-mail:*
Ваш телефон:*
Ваш телефакс:
Ваш мобилен телефон:*
Ваша WEB страна:

ВНИМАНИЕ: Измислете сами, Ваши Корисничко име и Лозинка, секое максимум до 12 карактери долго, (комбинација од букви, бројки, специјални знаци), и впишете ги во соодветните наредни четири полиња. Со нив во иднина ќе се логирате за влез во затворениот дел од нашата интернет страница. Ви препорачуваме Вашите Корисничко име и Лозинка да си ги запишете некаде на сигурно место.

Впишете Ваше Корисничко име:*
Впишете Ваша Лозинка:*
Повторете Ваше, Корисничко име:*
Повторете Ваша, Лозинка:*

Ваш првичен коментар:*